وکیل طلاق توافقی چه کمکی به زوجین در طلاق توافقی می کند؟

هر آنچه باید در رابطه با طلاق توافقی بدانید...

  • وکیل طلاق توافقی کیست؟
  • آشنایی با احکام طلاق توافقی
  • مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی برای پرونده های طلاق توافقی لازم است یا خیر؟ ویژگی های وکیل طلاق توافقی چیست؟ مدت زمانی که پرونده طلاق طول می کشد به طور حدودی چقدر است؟ اینها و تعداد زیادی سوال دیگر ممکن است ذهن افرادی که در پروسه طلاق قرار دارند را مشغول کند. وکیل طلاق توافقی فردی است که علاوه بر داشتن دانش حقوقی و دریافت پروانه وکالت از مراجع صلاحیت دار، در حوزه طلاق و به خصوص پرونده های طلاق توافقی دارای مهارت بالا می باشند. 
پرونده های مربوط به بحث خانواده و طلاق دارای حساسیت بسیار بالایی هستند چرا که به طور مستقیم با اشخاص یک خانواده سروکار دارد. عموم مردم گمان می کنند که شروع و به جریان انداختن پرونده طلاق کار ساده ای می باشد و به وکیل طلاق توافقی برای پرونده نیاز نمی باشد. 
در صورتی که مباحث خانواده در حقوق از مباحث گسترده است و اگر افراد اطلاعاتی از قوانین و مقررات نداشته باشند باعث کند شدن روند پرونده و همچین باعث بروز مشکلات و خسارات مالی و زمانی به طرفین دعوی می شود. از این رو و با مطالبی که عنوان شد به این نتیجه میرسیم که برای سرعت بخشیدن به روند کار لازم است از اطلاعات یک وکیل طلاق توافقی در پرونده بهره ببرید و در صورت تمایل انجام و اجرای پرونده را به وکیل طلاق توافقی واگذار نمایید.

طلاق توافقی چیست؟

متاسفانه طبق آمار رسمی کشور، طلاق به عنوان رایج‌ترین پرونده قضایی شناخته می‌شود. در این بین، طلاق توافقی نسبت به سایر روش‌های طلاق رشد چشمگیری داشته و زوجین به طور مصالحت‌آمیز از یکدیگر جدا می‌شوند. البته، آگاهی از مراحل درخواست طلاق توافقی و احکام طلاق توافقی برای زوجین پراهمیت بوده و همین مسئله لزوم استخدام بهترین وکیل طلاق توافقی را برای آن‌ها ضروری می‌کند.

این که چرا این نوع طلاق محبوبیت زیادی نزد زوجین پیدا کرده از مقوله این بحث خارج است و تمرکز اصلی این مطلب روی احکام و روند متارکه مصالحت آمیز است. درست است که پروسه متارکه توافقی کاملا مصالحت‌آمیز است، اما در روند انجام آن رعایت یک سری نکات ضروری است که این امر تنها از عهده یک وکیل باتجربه برمی‌آید.

توافقنامه و سازش نامه طلاق توافقی

برای انجام طلاق توافقی و واگذاری روند پرونده به وکیل طلاق توافقی لازم است که نکاتی در خصوص توافقنامه یا همان سازش نامه بدانید. در سازش نامه یا توافق نامه زوجین بر سر تمامی مسائل به توافق و سازش میرسند. این مسائل و موارد شامل نفقه زوجه و فرزندان و مهریه و جهیزیه و اجرت المثل دوران زوجیت و هر مسئله دیگری که نیاز به توافق و سازش داشته باشد می شود. برای نوشتن متن توافق نامه لازم است زوجین قبل از مراجعه به دادگاه من سازش نامه را یا خود یا توسط وکیلشان تنظیم نمایند و در جلسه دادگاه امضا و تقدیم گردد.

علاوه بر تنظیم سازش نامه به صورت کتبی و تقدیم آن به دادگاه در صورت عدم تمایل طرفین دعوی به تنظیم کتبی سازش نامه ،ی توانند توافق نامه را به صورت شفاهی در دادگاه نیز اعلام نمایند و این سازش نامه توسط دادگاه نوشته و مکتوب می شود.

اگر در پی رسیدگی دادگاه برای طلاق توافقی حکمی صادر نشود توافق بین زوجین نیز کاملا بی اثر می شود، در ضمن اگر در پی این رویداد زوجین توافقی نیز بر سر مسائلی مانند بذل مهریه یا بخشش مهریه نموده باشند نیز اثر خود را از دست خواهد داد.

هزینه هایی که برای طلاق توافقی لازم است:

جدای از هزینه های مربوط به جلسات مشاوره که برای زوجین اجباری است طلاق توافقی مخارج دیگری نیز دارد که قبل از شروع به طلاق توافقی لازم است از این هزینه ها اطلاع پیدا نمایید.

  • هزینه های مربوط به دادرسی که هر ساله بسته به نرخ اعلامی مشخص می شوند
  • هزینه های مربوط به مشاوره و یا داوری دادگاه این هزینه ها نیز مانند مورد قبل بسته به نوع پرونده مشخص و اعلام می گردد.
  • هزینه های مربوط به ثبت طلاق در دفترخانه که آن هم بسته به مبلغی که دفترخانه اعلام می کند متفاوت است.
  • هزینه وکیل طلاق توافقی که آنهم بسته به تخصص و شهرت هر وکیل در هر شهر متفاوت است.

وکیل طلاق توافقی کیست؟

وکیل طلاق توافقی به شخصی اطلاق می‌شود که صفر تا صد وکالت یکی از زوجین را بر عهده می‌گیرد تا به نمایندگی از وی برای انجام طلاق توافقی در یکی از شعب دادگاه خانواده حضور یابد.

معمولا مسیر طلاق، خواه توافقی خواه غیرتوافقی، برای زوجین یک پروسه سخت و طاقت فرسا به شمار می‌آید. به همین سبب، استخدام وکیل می‌تواند این پروسه را تا حد زیادی کوتاه کند و روند انجام امور را تسریع بخشد.

در این پروسه وکیل به نمایندگی از زوجین در تمامی جلسات دادگاه حضور یافته و با در دست داشتن شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج، عقد نامه و … اقدام به ثبت دادخواست طلاق می‌کند. شاید انجام این کارها ساده به نظر برسد، اما پیچیدگی‌ و تخصصی بودن موضوعات به قدری زیاد است که زوجین به تنهایی از پس آن برنخواهند آمد.

طلاق توافقی

قبول وکالت طلاق توافقی

مدت زمان برای طلاق توافقی

10 تا 20 روز کاری

نیاز به حضور

عدم حضور به زوجین در هیچ مرحله ای

نحوه ارتباط با وکیل

آنلاین یا حضوری

سطح وکلا

وکلای پایه یک دادگستری

احکام طلاق توافقی

موضوع متارکه مصالحت آمیز همانگونه که از نامش پیداست در شرایطی کاملا آرام و با رضایت زوجین انجام می‌‍شود. اما در این پروسه، مسائل فرعی و اصلی در رابطه با ازدواج آن‌ها وجود دارد که پیش از صدور حکم طلاق، باید نسبت به آن رسیدگی شود. به گونه‌ای که قاضی پرونده مهلتی را به زن و شوهر می‌دهد تا نسبت به مهریه و شرایط گرفتن مهریه بعد از طلاق ، شیوه جدایی، سرپرستی فرزندان و … توافق کنند. به طور کلی، احکام طلاق توافقی شامل موارد زیر می‌شود:

این‌ها موضوعاتی هستند که بهتر است توسط وکیل طلاق توافقی پیگیری شوند. آن‌ها با آگاهی از تمامی مفاد و جزئیات این نوع پرونده‌ها قادرند نسبت به دریافت حق طرفین دعوا به طور صحیح و قانونی اقدام نمایند.

احکام طلاق توافقی

بیشتر بخوانید : حضانت فرزند بدون طلاق چگونه است؟

احکام طلاق توافقی در دوران نامزدی

شاید یکی از سخت‌ترین و حساس‌ترین احکام طلاق به دوران نامزدی برگردد. متاسفانه، در دوران عقد و نامزدی ممکن است زوجین به دلیل بروز مشکلات و عدم تفاهم تصمیم به متارکه بگیرند. البته، در صورت عدم هیچگونه نزدیکی بین زن و شوهر فرایند متارکه بسیار ساده خواهد بود و شرایط مهریه و توافقات غیرمالی کمی متفاوت می‌شود.

اما در صورتی که در دوران نامزدی بین زوجین رابطه جنسی برقرار شده باشد و یا بکارت زن از بین رفته باشد، موضوع طلاق توافقی وارد فاز پیچیده‌ای خواهد شد. در متارکه توافقی در دوران عقد، زوجین به دلیل آن که هنوز زیر یک سقف زندگی نمی‌کنند و فرزندی هم ندارند که دادگاه برای ایشان تصمیم‌ بگیرد شرایط متفاوت خواهد بود. در این هنگام، مهمترین موردی که مطرح می‌شود بحث مهریه است. اگر زوجه هنگام طلاق باکره باشد تنها نصف مهریه به وی تعلق خواهد گرفت. در غیر این صورت وکیل طلاق توافقی موظف است نسبت به باکره نبودن زوجه اقامه دعوا کند و حق او را از شوهر بگیرد.

وکیل طلاق توافقی

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

در فرایند متارکه توافقی باید تمامی مراحل قانونی طی شوند. در این حین ممکن است برخی زوجین با قوانین آشنایی نداشته باشند که باید از وکلا برای این کار کمک بگیرند. در این مطلب سعی شد تا صفر تا صد احکام طلاق توافقی و قوانین مربوط به آن توضیح داده شود. امیدواریم که مطلب مفیدی بوده باشد و پاسخ تمامی سوالات شما را داده باشد.

5/5 - (17 امتیاز)

وکیل طلاق توافقی کیست؟

وکیل طلاق توافقی به وکیلی اطلاق می‌شود که وکالت یکی از زوجین را بر عهده می‌گیرد تا به نمایندگی از او برای پیش بردن امور به جای ایشان در دادگاه خانواده حضور یابد.

احکام طلاق توافقی کدامند؟

مطالبه مهریه توسط زن، اجرت‌المثل، نفقه ایام عده، نحوه نگهداری (حضانت) فرزندان و همچنین نفقه نگهداری فرزندان

مدارک مورد نیاز برای طلاق چیست؟

اصل عقدنامه یا رونوشت آن، اصل شناسنامه و کپی کارت ملی، اخذ گواهی بکارت از پزشکی قانونی، توافق‌نامه مبنی بر توافق طرفین بر سر مهریه

2 دیدگاه

    • خیر در صورتی زوجین تمایل داشته باشند تا روند طلاق توافقی در زمان کمتر و آسان تر انجام شود میتوان از وکیل طلاق توافقی بهره برد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر